اخذ کارت بازرگانی از جمله خدمات انحصاری و کاربردی مجموعه آواحساب است که از طریق آواحساب به صورت قانونی و رسمی صورت می‌گیرد. شما می‌توانید هم اکنون نسبت به دریافت مشاوره و ثبت سفارش اقدام کنید.

دریافت خدمات اخذ کارت بازرگانی

اخذ کارت بازرگانی یکی از اولین قدم‌ها برای ورود به بازار تجارت داخلی و فرامرزی است، انتظار می‌رود که به شکل کاملاً اصولی و مطابق قوانین ثبتی، دریافت شود. آوا حساب راهنمای شما در این جریان است و می‌توانید مراحل دریافت کارت بازرگانی را در کم‌ترین زمان ممکن طی کنید. هزینه اخذ کارت بازرگانی وابسته به این که به‌عنوان شخص حقیقی یا حقوقی قصد دریافت آن را دارید متفاوت است.
دریافت کارت بازرگانی و فرایند ثبت برند در آواحساب در کمترین زمان و به صورت قانونی و رسمی امکان پذیر است؛ پس نام آوا حساب را هرگز فراموش نکنید.

مدارک موردنیاز برای اخذ کارت بازرگانی:

در نظر داشت باشید که اشخاص حقوقی باید علاوه بر مدارکی که در بالا به آن‌ها اشاره شد مدارک زیر را نیز ارائه دهند.

اخذ کارت بازرگانی

دریافت کارت بازرگانی در کوتاه‌ترین زمان با آوا حساب!

اخذ کارت بازرگانی با آوا حساب، در کم‌ترین زمان و بدون طی مراحل بروکراتیک و پیچیده ممکن است. از مهم‌ترین وجوه تمایز دریافت کارت بازرگانی از آوا حساب عبارتند از:

هم اکنون می‌توانید جهت کسب اطلاعات دقیق و تکمیلی در مورد هزینه و شرایط اخذ کارت بازرگانی با مشاوران ما در آوا حساب در تماس باشید.

شرایط اخذ کارت بازرگانی در سال 1403

شرایط اخذ کارت بازرگانی در سال 1403

به‌منظور اخذ کارت بازرگانی، برای اشخاص حقیقی و حقوقی شرایط و هزینه‌های خاصی وجود دارد. برای اشخاص حقیقی، شرایط شامل:

به طور مشابه، برای اشخاص حقوقی نیز شرایطی مانند عدم سوءپیشینه کیفری مدیران، عدم ورشکستگی به تقصیر، ارائه آگهی تاسیس و روزنامه رسمی، ارائه مدارک محل کسب، ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری اعضای هیئت‌مدیره و ارائه مجوز فعالیت از مراجع ذی‌صلاح لازم است.

هزینه‌های اخذ کارت بازرگانی

کارت بازرگانی یکی از ابزارهای اساسی برای افراد و شرکت‌هایی است که در فعالیت‌های تجاری و تجارت بین‌المللی دخیل هستند. این کارت، به‌عنوان یک شناسنامه تجاری، اطلاعات مهمی از جمله نام شرکت یا فرد، آدرس، شماره تماس، وضعیت حقوقی شرکت، و فعالیت‌های تجاری ارائه می‌دهد.

در ادامه به بررسی هزینه‌هایی که در روند اخذ کارت بازرگانی باید پرداخت کنید، می‌پردازیم.

و هزینه‌های جانبی از جمله هزینه چاپ آگهی، گواهی عدم سوءپیشینه، و هزینه‌های دیگر است. ورای این کلیات، این هزینه‌ها ممکن است متغیر باشند و بسته به شرایط محلی و قوانین مربوطه تغییر کنند. قیمت کارت بازرگانی در تهران می‌تواند نسبت به سایر شهر متفاوت باشد. در ادامه به مراحل اخذ کارت بازرگانی می‌پردازیم.

اخذ کارت بازرگانی فوری

اخذ کارت بازرگانی به فوری از خدماتی است که آواحساب ارائه می‌دهد. شما می‌توانید برای دریافت این خدمت با کارشناسان ما در تماس باشید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند. ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا شما عزیزان در سریع‌ترین زمان ممکن کارت بازرگانی خود را دریافت کنید.

فرایند دریافت کارت بازرگانی فوری می‌تواند در هر کشور و یا منطقه متفاوت باشد، اما در ادامه به شرایط کلی دریافت این کارت اشاره خواهیم کرد.

مراحل اخذ کارت بازرگانی اشخاص حقیقی و حقوقی

مراحل اخذ کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی به‌طورکلی مشابه هستند، اما برخی تفاوت‌ها وجود دارد. دقت کنید که ممکن است بسته به شرایط، روند و زمان کلیات آن کمی دستخوش تغییر شود. اما کلیت مراحل اخذ کارت بازرگانی به این شکل است. نحوه دریافت کارت بازرگانی به صورت زیر است:

برای اشخاص حقیقی:

1. ثبت‌نام در سامانه کارت بازرگانی: ابتدا باید در سامانه‌ی مربوطه برای اخذ کارت بازرگانی ثبت‌نام کنید.

2. بارگذاری مدارک مورد نیاز: پس از ثبت‌نام، مدارک شناسایی و مدارک مورد نیاز دیگر را برای اخذ کارت بازرگانی باید آپلود کنید. این مدارک معمولاً شامل کپی شناسنامه و سایر اسناد شناسایی می‌شود.

3. پرداخت هزینه‌های مربوطه: باید هزینه‌های مربوط به اخذ کارت بازرگانی را پرداخت کنید. این هزینه‌ها ممکن است متفاوت باشند و بسته به مقررات محلی و ملی متغیر است.

4. مراجعه به اتاق بازرگانی و تحویل مدارک فیزیکی: پس از تکمیل مراحل آنلاین، باید به اتاق بازرگانی مربوطه مراجعه کنید و مدارک فیزیکی را تحویل دهید.

5. دریافت کارت بازرگانی: پس از بررسی مدارک و اطلاعات توسط مراجع ذی‌صلاح، در صورت تایید، شما کارت بازرگانی خود را دریافت خواهید کرد.

برای اشخاص حقوقی:

1. ثبت‌نام در سامانه کارت بازرگانی: برای ثبت نام کارت بازرگانی حقوقی ابتدا باید با نام شرکت یا سازمان خود در سامانه‌ی مربوطه ثبت‌نام کنید.

2. بارگذاری مدارک مورد نیاز: مدارک مورد نیاز برای شرکت یا سازمان خود را آپلود کنید، که شامل اسناد ثبتی، شناسنامه‌ی مالی، و سایر اسناد مربوطه می‌شود.

3. پرداخت هزینه‌های مربوطه: هزینه‌های مربوط به اخذ کارت بازرگانی باید پرداخت شود.

4. تشکیل پرونده در اتاق بازرگانی: پس از بارگذاری مدارک، باید یک پرونده کامل برای شرکت یا سازمان خود در اتاق بازرگانی تشکیل دهید.

5. بررسی و تایید مدارک توسط کارشناسان: پس از تحویل پرونده، مدارک و اطلاعات توسط کارشناسان اتاق بازرگانی بررسی و تایید می‌شود.

6. دریافت کارت بازرگانی: پس از تایید مدارک و اطلاعات، شرکت یا سازمان شما کارت بازرگانی خود را دریافت خواهد کرد.

در هر دو مورد، مهم است که مدارک مورد نیاز را با دقت و کامل ارائه دهید و هزینه‌های مربوطه را به‌موقع پرداخت کنید تا فرآیند اخذ کارت بازرگانی بدون مشکل انجام شود.

ضرورت و اهمیت دریافت کارت بازرگانی

کارت‌های بازرگانی ابزاری اساسی برای اشخاص حقیقی و حقوقی در جهت انجام فعالیت‌های تجاری و تبادلات بازرگانی هستند. این کارت‌ها به‌عنوان یک شناسه تجاری برای افراد و شرکت‌ها شناخته می‌شوند و در بسیاری از کشورها الزامی برای شروع یک کسب‌وکار است. از جمله ضرورت‌های دریافت کارت بازرگانی می‌توان به این موارد اشاره کرد:

کارت بازرگانی به‌عنوان یک مدرک رسمی از شناسایی کسب‌وکار شما در بازار تجاری عمومی به کار می‌رود. این کارت نشان می‌دهد که شما یک کسب‌وکار معتبر و قانونی هستید که توسط مراجع مربوطه تایید شده است. در بسیاری از موارد، برای انجام معاملات تجاری و ایجاد روابط با شرکت‌ها و سازمان‌های دیگر، داشتن کارت بازرگانی الزامی است. این کارت به شما اجازه می‌دهد تا به‌عنوان یک شرکت یا کارآفرین در بازار تجاری حضور داشته و به‌عنوان یک نهاد تجاری رسمی شناخته شوید.

اهمیت این کارت در برقراری ارتباطات تجاری، ایجاد اعتماد و ارتقاء شناسایی شرکت یا فرد در بازارهای مختلف و بین‌المللی واضح می‌شود.

علاوه بر این، امکان دسترسی به منابع و خدمات بانکی، اخذ وام‌ها، و شرکت در مناقصات و مزایده‌ها نیز از مزایای این کارت است. در کل، حضور یک کارت بازرگانی موجب می‌شود که فعالیت‌های تجاری بهبود یابد و رونق بیشتری در حوزه بازرگانی و تجارت بین‌المللی حاصل شود.

امتیاز دهید!